tag:blogger.com,1999:blog-4363673982986046901.post6045199605455721286..comments2016-12-16T09:08:24.271+01:00Comments on Kuchnia Trollmammy: Ciasto na pierogiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/03139707983575551435noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4363673982986046901.post-26599503471756964992015-06-01T14:22:31.617+02:002015-06-01T14:22:31.617+02:00Bardzo duzo zalezy od maki. Dlugo szukalam odpowie...Bardzo duzo zalezy od maki. Dlugo szukalam odpowiedniej w Norwegii i nieco zrazilam sie do wyrobu pierogow. Teraz jednak to prawdziwa przyjemnosc:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03139707983575551435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4363673982986046901.post-46245530438359085472015-03-07T21:28:45.670+01:002015-03-07T21:28:45.670+01:00Robiłam bardzo podobnie....dopóki nie podejrzałam ...Robiłam bardzo podobnie....dopóki nie podejrzałam Gesslerkę :)) Jak ciasto jest już wyrobione dodaję troszkę wody i zarabiam aż przestanie się lepić do rąk. Powtórzyć jeszcze raz. Ciasto jest tak delikatne, że rozpuszcza się w ustach:) Spróbuj :)) Acha, ja leję wrzątek.Beatahttps://www.blogger.com/profile/13182743996539880866noreply@blogger.com